Olixar Super Fast Micro USB Autolader met USB Poort - 4.8A - Zwart Beoordelingen

Houd je Micro USB apparaten volledig opgeladen onderweg met deze Micro USB 4.8A output autolader met een uitrekbaar spiraalsnoer ontwerp van Olixar. Bovendien bevat deze lader ook een USB poort voor het opladen van een tweede USB apparaat!
  • Mobile Fun 62034
(250)

Voorheen 25,99€Je bespaart94%

1,49€ BTW inbegrepen
 4.8 sterren van 250 Klanten

Toon 1- 10 van 250reviews

perfect
voldoet perfect aan de voorwaarden die ik voor ogen had. bedankt
Handig
Handige lader voor in de auto. Mooi rekbaar koord waardoor je niet met een veel te lang draad zot in de auto.
Snelle, krachtige lader
Een van de weinige die de zware 3000mAh batterij van de LG G4 net zo snel oplaad als de 220V lader. Met de usb uitgang ook in gebruik is ie wat langzamer.
Perfecte autolader met 2x 2.1 mAh
Ik was al tijden op zoek naar een lader voor in de auto die - niet zoals de meeste - twee uitgangen had die een telefoon met 2.1 mAh kunnen opladen. Oorzaak: mijn HTC One M8 heeft bij laders met 1 mAh aan dat hij traag laad, bij GPS loopt de batterij zelfs gewoon leeg bij 1 mAh. Daarnaast heb ik vaak bijrijders met telefoons die ook 2.1 mAh nodig hebben.

De lader past erg netjes in de 12 volt aansluiting en wiebelt niet. Het lampje wat aangeeft dat de verbinding goed is is duidelijk maar gedurende de nacht niet storend. We hebben bekeken of er 2 apparaten aangesloten konden worden met 2.1 mAh en dit was perfect!

Naast de 2 x 2.1 mAh is de lader schappelijk geprijst, normaliter betaal je om en nabij de 30 euro voor dit type. Echt een aanrader dus.
leuk ding mar
Leuke, compacte lader maar voor deze prijs had ik graag een betere kwaliteit gezien. Met name de pasvorm van de stekker laat te wensen over...
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles