Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Universal Ultra Slim Draagbare Multi Angle Smartphone Desk Stand

Lichtgewicht, draagbaar en compact, deze ultradunne desk stand heeft de grote van een pinpas en past in een zak, een portemonnee of een handtas. Met meerdere hoeken om je smartphone op te zetten.
Prijs 8,49€

Voorheen 12,49€ | 32% OFF

Op voorraad

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 25,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

VAT included for orders up to €150
Lichtgewicht, draagbaar en compact, deze ultradunne desk stand heeft de grote van een pinpas en past in een zak, een portemonnee of een handtas. Met meerdere hoeken om je smartphone op te zetten.
 4.5 sterren van 80 Klanten

Toon 1- 10 van 80reviews

Handig en voordelig
Klein, licht en makkelijk mee te nemen
Goed
Alles goed verlopen
Lekker kijken
Wanneer ik een filmpje op mijn mobiel bekijk, dan houd ik hem vast. Of ik leg hem schuin op tafel neer en probeer hem er niet van af te laten glijden. Dit werkt wel, maar het is een beetje onhandig. Daarom heb ik de 'Olixar Universal Ultra Slim Draagbare Multi Angle Smartphone Desk Stand' gekocht. Het is een hele mond vol, maar het is een credit card die je kunt uitvouwen tot een steun voor je mobiel zodat je lekker filmpjes kunt kijken.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles