• Enorme selectie van bekroonde producten

 • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

 • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

Olixar universele smartphone-fotografiekit

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Verbeter uw smartphonefotografie met de Universal Smartphone Photography Kit van Olixar. Combineer de 3-in-1 lenskit, Pocket Selfie Stick en statief en monteer - alles in één gemakkelijke lichtgewicht draagtas. het is alles wat je nodig hebt!
 • Mobile Fun 56792
 • Merk Olixar
 • Olixar

adviesprijs 56,99€Je bespaart60%

22,99€ BTW inbegrepen
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via Standaard Post: 2,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 11,99 euro

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

Snelle en veilige verzending beschikbaar
Returns icon Snel en eenvoudig retourneren 30 dagen
Secure checkout icon Beveiligde betaling met 256-bit-codering
Customer service icon Klantenservice beschikbaar
Sign up icon Meld u aan voor een zakelijk account

Waarom kopen?

 • Complete oplossing voor smartphone-fotografie - alles in één set
 • 3-in-1 lenskit - Verbeter onmiddellijk uw fotografie
 • Pocketsize Selfie Stick with Mirror - Leg de perfecte selfie vast
 • Statief met telescopische poten - Voor stabiele precisie-opnamen
 • Compatibel met Android- of iOS-apparaten
Complete oplossing voor smartphone-fotografie - alles in één set
Of het nu gaat om selfies, vakantiekiekjes, observeren en documenteren van de natuur, journalistiek ... noem maar op, smartphones zijn nu zwaarder betrokken en worden in dagelijkse fotografiesituaties dan ooit aangeroepen ...
 
Goed nieuws dus, dat er nu een alles-in-één oplossing is voor al uw behoeften op het gebied van fotografie van smartphones. En u kunt het gemakkelijk en gemakkelijk met u meenemen in zijn eigen oproltas met de hand. De hele set weegt slechts 250 gram en is dus erg draagbaar. Met een pocket selfiestick, een briljante en zeer gewaardeerde lensset met meerdere lenzen en een stevig, lichtgewicht opvouwbaar statief met veerbevestiging, heb je nu alles wat je ooit nodig zult hebben om met je smartphone aan de slag te gaan, ongeacht de vereisten.
 
Laten we een kijkje nemen naar de fantastische componenten van deze allesvernietiger, geen vulset ...
 
Inhoud bevat:
 
3-in-1 lenskit - Verbeter onmiddellijk uw fotografie
Pocketsize selfie stick met spiegel - Leg de perfecte selfie vast
Statief met telescopische poten - Voor stabiele precisie-opnamen
Roll-up draagtas - Draagbare bescherming voor uw fotografie-accessoires
Laten we de Olixar Universal Smartphone Photography Kit eens nader bekijken ...
 
> 3-in-1 lenskit
 
De universele universele olympische cameralens van de Olixar 3-in-1 is een unieke lenslensoplossing waarmee u uw smartphone of tabletcamera onmiddellijk kunt omzetten in een van de drie verschillende soorten foto's met behulp van de meegeleverde lens:
 
 - Groothoeklens - Perfect voor het vastleggen van meer van de wereld om u heen, waardoor u foto's van landschappen en groepsfoto's eenvoudiger dan ooit kunt maken.
 
 - Macrolens - Met de macrolens kunt u foto's maken die zich heel dicht bij een object bevinden, ideaal voor het maken van foto's van kleine items om elk detail van dichtbij te bekijken.
 
 - Visooglens - met afgeronde randen in plaats van vierkante, is de Fisheye een ultragroothoeklens.
 
Zeer draagbare snelkoppeling oplossing
De 3-in-1 universele clipcameralens is uniek omdat er geen speciale hoes of adapter voor nodig is. Gebruik gewoon de clip om over de bestaande camera op uw smartphone of tablet te bevestigen voor onmiddellijke resultaten. De set bevat een mooie draagtas voor extra gebruiksgemak en een lensreinigingsdoekje om je perfect langer te laten klikken.
 
Ondersteunt gebruik met alle fotografie-apps
De 3-in-1 universele clipcameralens past perfect bij de fotografie-apps van uw apparaat om werkelijk unieke en verbluffende beelden te creëren. Ideaal met instagram, Camera +, Hipstamatic en nog veel meer, zodat u kunt experimenteren en spannende nieuwe fotografische stijlen kunt creëren.
 
Let op: de macrolens is toegankelijk door zichzelf los te schroeven van de groothoeklens.
 
> Pocketsize Selfie Stick met spiegel
 
Het maken van de perfecte selfie is niet zo eenvoudig als het lijkt. Onze armen zijn slechts zo lang, wat betekent dat je niet alleen de omgeving, maar zelfs de mensen die je wilt spelen kunt missen.
 
Gelukkig hebben we nu een methode om de perfecte selfie te maken, zodat 'alles' en, nog belangrijker, 'iedereen' op de foto staat zodat jullie allemaal kunnen genieten van dat speciale once in a lifetime-moment.
 
U hoeft niet te spannen bij het strekken van uw armen, u bevestigt eenvoudig uw telefoon aan de beveiligde houder en breidt de Selfie-paal met spiegel uit. Met je schot precies gepositioneerd zoals jij het wilt, ben je klaar om een ​​foto te maken.
 
Ingebouwde spiegel om de camera aan de achterkant van de telefoon van een hogere kwaliteit te gebruiken
 
Met traditionele selfiesticks kun je alleen de camera aan de voorkant op je telefoon gebruiken, omdat dit de enige manier is om een ​​voorbeeld van de opname te bekijken. Dit betekent dat u geen gebruik kunt maken van de veel beter geschikte camera aan de achterzijde die op moderne smartphones beschikt over HD-opnamemogelijkheden voor werkelijk verbluffende foto's.
 
De Olixar Selfie Pole heeft een ingebouwde spiegel, zodat je je foto kunt maken met dit super reflecterende oppervlak in plaats van het scherm van je telefoon. Leg uw perfecte foto vast met de veel indrukwekkendere camera aan de achterkant - voor fotografie met hoge resolutie.
 
Niet nodig om opnieuw op te laden, eenvoudig te gebruiken Geen Bluetooth-koppeling vereist!
 
De Olixar Pocketsize Selfie Stick heeft geen batterij vanwege de manier waarop hij verbinding maakt met je smartphone. Dit betekent dat je Olixar Pocketsize Selfie Stick nooit zonder opladen zit en altijd klaar staat om alle belangrijke selfie-momenten vast te leggen.
 
De Olixar Pocketsize Selfie Stick maakt gebruik van de koptelefoonpoort van je telefoon en vereist geen Bluetooth-technologie of koppeling met je smartphone - sluit eenvoudigweg aan op je telefoon en maak binnen enkele seconden een foto.
 
Ingebouwde knop om comfortabel een afbeelding vast te leggen met intrekbare minipaal voor draagbaarheid
 
Met uw telefoon verder weg geplaatst, hebt u een eenvoudige methode nodig om de software te vertellen het beeld te nemen zonder onnodig in de verte te moeten rekken om het scherm van uw apparaat te bereiken. De Olixar Pocketsize Selfie Stick heeft een ingebouwde knop die met één druk op je telefoon vraagt ​​om een ​​afbeelding te maken. Je kunt ook de knop gebruiken om video vast te leggen!
 
Je kunt de hele dag geen paal bij je dragen ... of

Wat zit er in de doos?

 • Pocketformaat Selfie Stick met spiegel
 • 3-in-1 lenskit en draagtas
 • Lensclip
 • Lensreinigingsdoekje
 • Statief
 • Bevestigingsbeugel voor statief
 • Roll-up draagtas

Je Gegevens

UPC 5055401716550

Verzending via Standaard Post: 2,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 11,99 euro

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

Loading

Moment...

Sluiten
Alles