Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Originele Samsung Universele Autohouder Dock - ECS-K200BEGSTD

Gebruik de GPS van je telefoon en andere functies veilig in de auto met deze Autohouder van Samsung.
Prijs 49,49€

Originele prijs 57,49€ | 14% OFF

Op voorraad
Ships today if you order in

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

VAT included for orders up to €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Gebruik de GPS van je telefoon en andere functies veilig in de auto met deze Autohouder van Samsung.
 4.8 sterren van 631 Klanten

Toon 1- 10 van 631reviews

aanrader
Een top houder voor je telefoon die echt vast zit, geen trillend beeld zoals de meesten.
Gewoon goed
Deze autohouder van Samsung zelf aangeschaft en hij is goed, makkelijk te bedienen en staat/hangt als een huis. Geen vervelende trillingen ofzo. Jammer dat er niet standaard een autolader wordt bijgeleverd maar voor een paar euros kan je er al 1 vinden op internet.
Ik geef 4 sterren en niet 5 ivm het ontbreken van de autolader.
Super
Super handig ding, werkt jammer genoeg alleen op super vlakke ondergrond. Ideaal dat toestel ook verticaal gedraaid kan worden..
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles