store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Over Mobile Fun


Bedrijf

Mobile Fun is marktleider in de online verkoop van mobiele accessoires in het Verenigd Koninkrijk. Met een ruim aanbod van de nieuwste mobiele telefoons en vele interessante accessoires breidt Mobile Fun constant uit en heeft ook speciaal voor onze klanten in Nederland een toegewijde website.

Mobile Fun is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2000. De centrale website (MobileFun.co.uk) trekt ruim 1 miljoen bezoekers per maand en ontvangt iedere maand ruim 33.000 bestellingen.

De kern van ons success bestaat uit het beantwoorden aan wat onze klanten zoeken; onze uitgebreid assortiment met de laatste accessoires, in combinatie met een klantenservice van de hoogste klasse.

 

Assortiment

Dankzij Mobile Fun’s excellente relaties met onze leveranciers kunnen we onze klanten een ongeëvenaard assortiment bieden van ruim 9.000 wereldwijd ingekochte mobiele accessoires, de nieuwste telefoons en tienduizenden mobiele downloads.

Als bedrijf pogen we constant te innoveren om Mobile Fun klantvriendelijk te houden. We plaatsen door klanten ingediende product reviews , en innoveren constant om op onze website van nieuwste functionaliteiten te voorzien gebaseerd op de feedback van onze klanten.

 

Dienstverlening

Mobile Fun stelt excellente dienstverlening centraal: producten op werkdagen voor 18.00 besteld worden nog dezelfde dag verzonden.

Hoofdkantoor

Mobile Fun Limited
MF Group HQ
Unit 5, Hanover Drive,
Gravelly Industrial Park
Birmingham
B24 8HZ
United Kingdom

Geregistreerd in Engeland & Wales
Registratie nummer: 3914470

BTW nummer: NL823630547B01

Loading

Moment...

Sluiten
Alles