store-flag

Looks like you're in United States...

Beveiliging, privacy en cookies

Mobilefun Privacybeleid

In dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe Mobile Fun alle informatie die u verstrekt wanneer u deze website gebruikt, gebruikt en beschermt. Mobile Fun voldoet aan de Europese GDPR-regelgeving en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Alle informatie die we u vragen bij het gebruik van deze website, wordt alleen gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. Aangezien we van tijd tot tijd wijzigingen in dit beleid kunnen aanbrengen, dient u deze pagina van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen.

Wat we verzamelen

We kunnen de volgende informatie verzamelen:

• Uw naam
• Consent – Uw contactgegevens inclusief e-mailadres
• Sommige demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
• Informatie die relevant is voor klantonderzoeken en / of aanbiedingen

We verzamelen deze informatie op twee manieren, tijdens het afrekenen, wanneer we uw informatie nodig hebben om uw bestelling te verwerken, en door het gebruik van cookies.


Wat we doen met de informatie die we verzamelen

We hebben deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en u beter van dienst te kunnen zijn, en in het bijzonder om de volgende redenen:

• Intern bijhouden van gegevens
• Diensten voor fraudepreventie

‐ Voordat we diensten of goederen leveren, voeren we controles uit om fraude en het witwassen van geld te voorkomen en om uw identiteit te verifiëren. Deze controles vereisen dat wij persoonlijke gegevens over u verwerken.

‐ De persoonlijke gegevens die u heeft verstrekt, die we van u hebben verzameld of die we van derden hebben gekregen, worden gebruikt om fraude en witwassen van geld te voorkomen en om uw identiteit te verifiëren. Details van de persoonlijke informatie die zal worden verwerkt, omvatten bijvoorbeeld: naam, adres, contactgegevens, financiële informatie en apparaat-ID's zoals het IP-adres.

‐ Wij en fraudepreventie bureaus kunnen wetshandhavingsinstanties ook in staat stellen om toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens en deze te gebruiken om criminaliteit op te sporen, te onderzoeken en te voorkomen.

‐ We verwerken uw persoonsgegevens op basis van het feit dat we een gerechtvaardigd belang hebben bij het voorkomen van fraude en het witwassen van geld, en om de identiteit te verifiëren, om ons bedrijf te beschermen en om te voldoen aan de wetten die op ons van toepassing zijn. Een dergelijke verwerking is ook een contractuele vereiste van de diensten of financiering die u hebt aangevraagd.

‐ We verwerken uw persoonsgegevens op basis van het feit dat dit noodzakelijk is in het algemeen belang of bij het uitoefenen van officiële autoriteit voor ons om fraude en witwassen van geld te voorkomen en om identiteit te verifiëren, om onszelf te beschermen en om te voldoen aan de wetten die op ons van toepassing zijn.

‐ Fraudepreventie Bureaus kunnen uw persoonlijke gegevens gedurende verschillende perioden bewaren en als u wordt geacht een risico op fraude of witwaspraktijken te vormen, kunnen uw gegevens tot zes jaar worden bewaard.

‐ Telkens wanneer fraudepreventie bureaus uw persoonsgegevens overdragen buiten de Europese Economische Ruimte, leggen zij contractuele verplichtingen op aan de ontvangers van die gegevens om uw persoonsgegevens te beschermen volgens de norm die vereist is in de Europese Economische Ruimte. Ze kunnen ook eisen dat de ontvanger zich abonneert op ‘internationale kaders’ die bedoeld zijn om het veilig delen van gegevens mogelijk te maken.


• We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren.
• We kunnen periodiek promotionele e-mails sturen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan we denken dat u deze interessant vindt, met behulp van het e-mailadres dat u heeft opgegeven. U moet zich aanmelden voor deze service en u kunt ons op elk moment vragen om geen contact meer met u op te nemen.
• Heel af en toe kunnen we per e-mail contact met u opnemen voor markt onderzoeksdoeleinden, en de informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses.

We zullen uw informatie nooit voor marketingdoeleinden delen met externe bedrijven.

Veiligheid

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om ongeautoriseerde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

Voor meer informatie over de beveiligingsprocessen die we hebben geïmplementeerd, kunt u details krijgen van https://www.pcisecuritystandards.org/pci_security/


Links naar andere websites

Onze website kan links naar andere interessante websites bevatten. Als u deze links eenmaal hebt gebruikt om onze site te verlaten, dient u er rekening mee te houden dat wij geen enkele controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt tijdens uw bezoek aan dergelijke sites en dergelijke sites vallen niet onder deze privacyverklaring. Wees voorzichtig en bekijk de privacyverklaring die van toepassing is op de website in kwestie.


Beheer van uw persoonlijke gegevens

U kunt ervoor kiezen om de verzameling of het gebruik van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren te beperken:

• wanneer u wordt gevraagd om een formulier op de website in te vullen, zoek dan het vakje waarop u kunt klikken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie door iemand wordt gebruikt voor directmarketingdoeleinden
• als u eerder hebt ingestemd met het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor directmarketingdoeleinden, kunt u van gedachten veranderen op een door contact met ons op te nemen via https://www.mobilefun.nl/helpen

We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verspreiden of verhuren aan derden, tenzij we uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dit te doen. We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie over derden te sturen waarvan wij denken dat u deze interessant vindt als u ons daarom vraagt.

U kunt details opvragen van persoonlijke informatie die we over u hebben. Mogelijk moet u een kleine vergoeding betalen om de administratiekosten te dekken. Als u een kopie wilt van de informatie die over u wordt bewaard, neem dan contact met ons op via het gedeelte Contact opnemen op https://www.mobilefun.nl/helpen

Als u van mening bent dat enige informatie die we over u hebben onjuist of onvolledig is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de bovenstaande Contact-link, en we zullen onmiddellijk alle informatie corrigeren die onjuist blijkt te zijn.


Wat zijn uw rechten?

U hebt het recht om het volgende te vragen aan Mobile Fun, dit worden uw rechten van betrokkenen genoemd en er is meer informatie hierover op de website van de Information Commissioners www.ico.org.uk

• Recht op inzage

‐ Om toegang te vragen tot uw persoonlijke gegevens en informatie over hoe we deze verwerken

‐ Vul het formulier in op https://www.mobilefun.nl/helpen.


• Recht op rectificatie

‐ Om uw persoonlijke informatie te laten corrigeren als deze onjuist is en om onvolledige persoonlijke informatie aan te vullen


• Recht op verwijdering (ook bekend als het recht om te worden vergeten)

‐ Vul het formulier in op https://www.mobilefun.nl/helpenom ons te vragen uw gegevens die we bewaren te verwijderen


• Recht op beperking van de verwerking

‐ Om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken


• Recht op overdraagbaarheid van gegevens

‐ Om uw persoonlijke gegevens in een standaardformulier elektronisch te verplaatsen, kopiëren of over te dragen


• Recht op bezwaar

‐ To object to processing of your personal information


• Rechten met betrekking tot geautomatiseerde individuele besluitvorming, inclusief profilering

Als u vragen heeft of uw rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via privacy@mobilefun.co.uk onder vermelding van Security and Privacy Enquiry of gebruik het contactformulier op https://www.mobilefun.nl/helpen

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthouder voor gegevensbescherming in Europa, met name in een land waar u werkt of woont of waar uw wettelijke rechten zijn geschonden. Als u zich in Nederland bevindt, kunt u de contactgegevens vinden op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl waar u een klacht kunt indienen als u denkt dat uw persoonlijke gegevens worden of worden gebruikt op een manier die volgens u in strijd is met de regelgeving. We raden u echter aan om contact met ons op te nemen voordat u een klacht indient, aangezien we zullen proberen om eventuele problemen of zorgen die u heeft op te lossen.


Cookiebeleid voor mobiel plezier

Wat zijn cookies?

Zoals gebruikelijk bij bijna alle professionele websites, gebruikt deze site cookies, dit zijn kleine bestanden die naar uw computer worden gedownload om uw ervaring te verbeteren. Op deze pagina wordt beschreven welke informatie ze verzamelen, hoe we deze gebruiken en waarom we deze cookies soms moeten opslaan. We zullen ook delen hoe u kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen, maar dit kan bepaalde elementen van de functionaliteit van de site verlagen of 'breken'.

Voor meer algemene informatie over cookies kunt u deze gids raadplegen die is geschreven door de BBC:

http://www.bbc.co.uk/webwise/guides/about-cookies

Hoe we cookies gebruiken

We gebruiken cookies om verschillende redenen die hieronder worden beschreven. Helaas zijn er in de meeste gevallen geen standaardopties voor het uitschakelen van cookies zonder de functionaliteit en functies die ze aan deze site toevoegen volledig uit te schakelen. Het wordt aanbevolen dat u alle cookies ingeschakeld laat als u niet zeker weet of u ze nodig heeft of niet, voor het geval ze worden gebruikt om een ​​dienst te leveren die u gebruikt.

Cookies uitschakelen

U kunt het plaatsen van cookies voorkomen door de instellingen van uw browser aan te passen (raadpleeg de Help van uw browser voor meer informatie). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies gevolgen heeft voor de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt. Het uitschakelen van cookies zal meestal resulteren in het uitschakelen van bepaalde functies en functies van deze site. Daarom wordt aanbevolen dat u cookies niet uitschakelt.

De cookies die we plaatsen

Accountgerelateerde cookies

Als u een account bij ons aanmaakt, gebruiken we cookies voor het beheer van het aanmeldingsproces en de algemene administratie. Deze cookies worden meestal verwijderd wanneer u zich afmeldt, maar in sommige gevallen kunnen ze achteraf blijven staan om uw sitevoorkeuren te onthouden wanneer u uitlogt.

Login gerelateerde cookies

We gebruiken cookies wanneer u bent ingelogd, zodat we dit feit kunnen onthouden. Dit voorkomt dat u elke keer dat u een nieuwe pagina bezoekt, opnieuw moet inloggen. Deze cookies worden doorgaans verwijderd of gewist wanneer u zich afmeldt om ervoor te zorgen dat u alleen toegang hebt tot beperkte functies en gebieden wanneer u bent aangemeld.

E-mail nieuwsbrieven gerelateerde cookies

Deze site biedt abonnementsdiensten voor nieuwsbrieven of e-mail en cookies kunnen worden gebruikt om te onthouden of u al bent geregistreerd en of bepaalde meldingen moeten worden weergegeven die mogelijk alleen geldig zijn voor aangemelde / afgemelde gebruikers.

Bestellingen die gerelateerde cookies verwerken

Deze site van e-commerce of betalingsfaciliteiten en sommige cookies zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw bestelling tussen pagina's wordt onthouden, zodat we deze correct kunnen verwerken.

Cookies voor sitevoorkeuren

Om u een geweldige ervaring op deze site te bieden, bieden we de functionaliteit om uw voorkeuren in te stellen voor hoe deze site werkt wanneer u deze gebruikt. Om uw voorkeuren te onthouden, moeten we cookies instellen, zodat deze informatie kan worden opgeroepen wanneer u een pagina bezoekt.

Cookies van derden

In sommige speciale gevallen gebruiken we ook cookies van vertrouwde derde partijen. In het volgende gedeelte wordt beschreven welke cookies van derden u via deze site kunt tegenkomen.

Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een van de meest wijdverspreide en vertrouwde analyseoplossingen op internet om ons te helpen begrijpen hoe u de site gebruikt en manieren waarop we uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden zoals hoe lang u op de site doorbrengt en de pagina's die u bezoekt, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Zie de officiële Google Analytics-pagina voor meer informatie over Google Analytics.

Analyses van derden worden gebruikt om het gebruik van deze site bij te houden en te meten, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden, zoals hoe lang u op de site of pagina's die u bezoekt, doorbrengt, wat ons helpt te begrijpen hoe we de site voor u kunnen verbeteren.

Van tijd tot tijd testen we nieuwe functies en brengen we subtiele wijzigingen aan in de manier waarop de site wordt geleverd. Wanneer we nog steeds nieuwe functies testen, kunnen deze cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u een consistente ervaring krijgt terwijl u op de site bent, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat we begrijpen welke optimalisaties onze gebruikers het meest waarderen.

Aangezien we producten verkopen, is het belangrijk voor ons om statistieken te begrijpen over hoeveel bezoekers van onze site daadwerkelijk een aankoop doen en als zodanig zijn dit het soort gegevens dat deze cookies zullen bijhouden. Dit is belangrijk voor u omdat het betekent dat we nauwkeurig zakelijke voorspellingen kunnen doen waarmee we onze advertentie- en productiekosten kunnen volgen om de best mogelijke prijs te garanderen.

Verschillende partners adverteren namens ons en met tracking cookies van aangesloten bedrijven kunnen we eenvoudig zien of onze klanten naar de site zijn gekomen via een van onze partnersites, zodat we ze op de juiste manier kunnen crediteren.

Meer informatie

Hopelijk heeft dat dingen verduidelijkt en zoals eerder vermeld, is het, als er iets is waarvan je niet zeker weet of je het nodig hebt of niet, meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten voor het geval het een interactie aangaat met een van de functies die je op onze site gebruikt.

https://www.mobilefun.nl/helpen/.

Loading

Moment...

Sluiten
Alles