store-flag

Looks like you're in United States...

Scosche Magic Mount Universele Autohouder - Zwart Beoordelingen

Creeer de perfecte kijkhoek voor je toestel in de auto of thuis en breng deze gemakkelijk aan, zelfs met case, op de Schosche Magic Mount Universele autohouder.
(116)

Originele prijs 28,49€Je bespaart28%

20,49€ BTW inbegrepen
 4.7 sterren van 116 Klanten

Toon 1- 10 van 116reviews

Super apparaatje voor je smartphone ideaal
Dit moesten meer mensen weten, xo makkelijk zo handig voor je smartphone zowel horizontaal als verticaal te gebruiken gewoon superrrrrrrrrr
Super houder voor je mobile telefoon
Dit is een te gekke steun voor je mobiele. Heel makkelijk te monteren en te gebruiken. Ik heb er inmiddels al meerdere gekocht en ga dit voor iedere andere auto ook doen. Super !!
less is more!
simpele maar functionele mobielsteun. De eerste waar ik 100% tevreden over ben. Magneetstrip zit echt goed vast. Kogelgewrichtje ook, mobiel zakt niet bij hevige schokken en trillingen. Mooi minimalistisch ontwerp.
Tel houder
Zeer tevrede ik heb er twee in mijn auto
Gemak
Zeer handig
Dé oplossing voor iedere automobilist
Zeer eenvoudig te installeren, apparaat zit niet in de weg en ziet er netjes uit.
De magneet is eenvoudig in of op je toestel te bevestigen.

Ideaal zou het zijn als dit product straks wordt uitgerust met een draadloze oplader (qi)
Magisch eenvoudig
Per...fect! Voldoet aan alle verwachtingen. Even stressen om te kleven op smartphone en dashboard, maar is superklein en onopvallend in de auto. Het metalen plaatje op de smartphone heeft een minimale dikte maar past niet in ieder batterijcompartiment of geeft een lichte bolling van de hoes.
Magic autohouder
Onlangs een autohouder aangeschaft voor mijn Samsung S4 mini.
Zoals het woord in de naam al zegt Magic,het is voor mij de perfecte auto houder voor mijn S4 mini,ik heb het grootste plaatje tussen smartphone en case geplaatst,zonder het te plakken op de smartphone.Het is geweldig,blijft goed zitten en trilt niet onder het rijden.Voor mij een geweldige aankoop,ik kan het zeker aanbevelen.
Scosche Magic Mount Universele Autohouder - Zwart
klein sterk en handig mijn smartfoon (160gr) blijft mooi hangen zelf over de hobbelige wegen in ons land
Scosche Magic Mount Universele Autohouder - Zwart
ik gebruik dit voor een htc one een smartfoon die met metalen behuizing toch 161gram weegt ik heb het gekleefd dat het toestel hangt zo kan ik onderaan de kabels nog insteken om te laden heb reeds over slechts wegen gereden en hij blijft goed hangen dus is alles toch stevig genoeg
Klein maar fijn, voldoet PRIMA !
Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de situatie (auto) en persoonlijke wensen, maar in dit geval PERFECT én dat voor die prijs. Kan niet beter !

.
Perfecte autohouder
Dit product nu 5 weken in bezit,
Geen gedoe met allerlei klemmetjes.
In een keer Mobiel erop,en blijft prima zitten.
Geen last van verminderen batterijverbruik.
Ik heb hem naast het stuur op het dashboard,
Prima zicht erop,en als bestuurder goed bedienbaar.
Een hele goede koop.
geniale telefoonhouder
Geweldig handige houder! Makkelijke bevestiging op dashboard dmv een plakker, zat binnen 2 tellen gemonteerd. Er zitten twee metalen plaatjes bij, ik heb de kleinste achter mijn accu klepje gedaan zonder hem vast te plakken en het werkt perfect. Kan zelfs mijn oplader erin prikken zonder dat hij ervanaf valt. het ziet er gewoon netjes en degelijk uit en het is trillingvrij. Telefoon is makkelijk vast te plakken en los te halen door het magneet systeem, ideaal dus!
Scosche Magic Mount Universele Autohouder - Zwart
Scosche Magic Mount Autohouder is gewoon perfect, kan iedereen aanraden, zeer simpel te installeren, Moeiteloos jou gsm op de autohouder plaatsen
door het eenvoudige ontwerp maakt het bevestigen en verwijderen van je gsm snel en gemakkelijk. jou gsm kan met een hand geplaatst en verwijderd worden, dus je bent binnen enkele seconde handsfree, jou gsm blijft heel goed op de houder vast zitten tijdens het rijden, ik heb geen minpunten,
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles