Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Universele Data Kabel - Micro USB

Met deze data kabel verbindt je ieder toestel zoals telefoons met een PC via MicroUSB.
Prijs 1,49€

Originele prijs 11,99€ | 88% OFF

Op voorraad
Ships next working day

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Met deze data kabel verbindt je ieder toestel zoals telefoons met een PC via MicroUSB.
 4.5 sterren van 157 Klanten

Toon 1- 10 van 157reviews

Universele Data Kabel - Micro USB
Na dat mijn originele kabel van mijn LG G3 was doorgebeden door mijn jonge hond ben ik gelijk opzoek gegaan naar een nieuwe. Ik kwam gelijk op deze site terecht en kwam gelijk de goede kabel tegen. Het was een goedkope kabel en ik heb hem meteen besteld. Na een snelle service kon ik mijn LG G3 weer opladen!
Universal Data Cable - Micro USB
Net wat ik nodig had.
Levertermijn is snel en correct.
Juiste product, onbeschadigd en in de verpakking.
Dik in orde! :-)
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles